Close


18+. Obowiązuje regulamin. Graj odpowiedzialnie.

Nasz największy cotygodniowy turniej!

Prestiżowe wydarzenie partypoker MILLION to cotygodniowa gwarancja wygranych o wartości 1 MLN $. Możesz skorzystać z szansy zdobycia udziału w tej puli już za 2,20 $ lub zakwalifikować się za darmo za pośrednictwem codziennych freerolli!

Turnieje podzielone na fazy prowadzą do rozgrywek dnia 1. z wpisowym w wysokości 215 $, więc możesz włączyć się do akcji na dowolnym etapie.

Codzienna szansa zgromadzenia żetonów...

W ciągu tygodnia odbędzie się 16 turniejów dnia 1. - wszystkie wieńczone są niedzielnym wydarzeniem dnia finałowego. Kliknij tutaj, aby zapoznać się z pełnym harmonogramem.

Dozwolone jest użycie jednej wejściówki na każdy turniej dnia 1., lecz możesz zagrać w dowolnej ich liczbie. Twój największy stos żetonów zostanie przeniesiony do finału!

Wybierz moment włączenia się do akcji...

Wpisowe do turniejów podzielonych na fazy wynosi 2,20 $ i 22 $, a kwalifikujący się gracze przenoszą swoje pule żetonowe do następnego etapu!

Oto Twoja droga ku chwale partypoker MILLIONS:

Codzienne Freerolle

  • Odbywają się co godzinę od 08.00 GMT/09.00 CET do 22.00 GMT/23.00 CET
  • Zwycięzcy zostaną automatycznie zarejestrowani do następnego turnieju 1. fazy.

1. faza - 2,20 $

  • Pon. - sob., co godzinę; 11.00 GMT/12.00 CET - 23.00 GMT/00.00 CET (niedz.)
  • Niedziela; co godzinę, 09.00 GMT/10.00 CET - 23.00 GMT/00.00 CET (niedz.)
  • Pule żetonowe zwycięzców zostaną automatycznie przeniesione do następnego turnieju 2. fazy.

2. faza - 22 $

  • Codziennie; 13.00 GMT/14.00 CET, 15.00 GMT/16.00 CET, 17.00 GMT/18.00 CET, 18.00 GMT/19.00 CET, 20.00 GMT/21.00 CET, 21.00 GMT/22.00 CET, 22.00 GMT/23.00 CET, 00.00 GMT/01.00 CET (niedz.)
  • Dodatkowe niedzielne turnieje: 11.00 GMT/12.00 CET, 14.00 GMT/15.00 CET, 16.00 GMT/17.00 CET
  • Pule żetonowe zwycięzców zostaną automatycznie przeniesione do następnego turnieju dnia 1.

partypoker MILLION - dzień 1.: 215 $

  • Szesnaście turniejów dnia 1. - sprawdź harmonogram
  • Pule żetonowe kwalifikujących się graczy zostaną automatycznie przeniesione do następnego cotygodniowego finału
    (chociaż gracze z niedzielnego turnieju o 19.00 GMT/20.00 CET i 23.00 GMT/00.00 CET (pon.) zostaną automatycznie przeniesieni do finału następnego tygodnia).

partypoker MILLION Final Day (brak bezpośredniego wpisowego)

  • Odbywa się w każdą niedzielę o 19.00 GMT/20.00 CET
  • Gracze muszą się zakwalifikować za pośrednictwem etapu dnia 1.

Zagraj teraz

Regulamin

    Turniej

  • Daty turnieju, jego harmonogram oraz struktura mogą ulec zmianom.
  • Każdy turniej partypoker MILLIONS 1. fazy, 2. fazy i dnia 1. przyjmuje format freezeout. Jeśli zostaniesz wyeliminowany, nie będziesz mógł uzyskać ponownego wstępu do następnego dostępnego turnieju 1. fazy, 2. fazy lub dnia 1.
  • Jeśli brałeś udział w dowolnych rozgrywkach 1. fazy, 2. fazy lub dnia 1., możesz zagrać w dowolnych kolejnych turniejach 1. fazy, 2. fazy lub dnia 1. bez względu na to, czy przeniosłeś swoją pulę żetonową do następnego etapu.
  • Kwalifikujący się gracze zostaną automatycznie przeniesieni do pierwszego dostępnego turnieju kolejnego etapu. Informacje na temat kolejnego etapu są dostępne w holu gry w oprogramowaniu pokerowym. Pul żetonowych nie można przenieść do żadnego innego turnieju następnego etapu.
  • W przypadku gdy z etapu 1. fazy, 2. fazy lub dnia 1. przeniesiono kilka pul żetonowych, tylko największa z nich zostanie zaliczona na rzecz rozgrywek kolejnego etapu.
  • Pule żetonowe przeniesione z 1. fazy, 2. fazy lub dnia 1. do następnego etapu, które zostały przebite wyższym stosem zebranym w kolejnym turnieju 1. fazy, 2. fazy lub dnia 1. przepadają, nie mają żadnej wartości pieniężnej i nie można ich przekazać innym osobom.
  • Gracze mogą bezpośrednio zapisać się do turniejów 1. fazy, otrzymując 10.000 żetonów startowych bez względu na to, kiedy się zapiszą.
  • Gracze mogą bezpośrednio zapisać się do turniejów 2. fazy, otrzymując 100.000 żetonów startowych bez względu na to, kiedy się zapiszą.
  • Gracze mogą bezpośrednio zapisać się do dowolnego turnieju dnia 1., otrzymując 1.000.000 żetonów startowych bez względu na to, kiedy się zapiszą.
  • Pul żetonowych przeniesionych z rozgrywek poprzedniego etapu do rozgrywek 2. fazy, dnia 1. i dnia finałowego nie można przekazać innym osobom i będą one uczestniczyć w grze od początku kolejnego etapu.
  • Bezpośrednie zapisanie się do turnieju dnia finałowego jest niemożliwe.

    Turnieje satelitarne i freerolle

  • Zwycięzcy freerolli otrzymają bilety na turnieje 1. fazy o wartości 2,20 $ i zostaną automatycznie zapisani do kolejnego dostępnego turnieju 1. fazy.
  • W przypadku, gdy dostępne są konkretne turnieje satelitarne online, wypłacony zostanie bilet o wartości 215 $ za każde 215 $ w puli nagród.
  • O ile nie podano inaczej, bilety o wartości 215 $ będą dostępne do wykorzystania w dowolnym turnieju partypoker MILLION dnia 1.
  • Tam, gdzie kwalifikacje satelitarne oferują warte 215 $ wejściówki na konkretny turniej dnia 1., należy wziąć udział w tym turnieju dnia 1. Niewykorzystane bilety przepadają i nie można ich wymienić na gotówkę ani T$.
  • Wszystkie wygrane bilety na turnieje satelitarne są opatrzone datami ważności. Sprawdź sekcję “Moje bilety” w oprogramowaniu pokerowym, aby znaleźć szczegółowe informacje na temat ważności przyznanych biletów.

Biorąc udział w tej promocji wyrażasz zgodę na jej warunki oraz nasz standardowy regulamin promocyjny.