Powerfest #180-L: $10K Gtd. $5.50 buy-in. Începe la
9 Ore
11 Minute
24 Secunde
Jucaţi acum
Close

partypokerTV

24/7 poker non-stop, cu toată acțiunea din turneul partypoker MILLIONS.

Continuați la

Faceți cunoștință cu Echipa Online

Am adunat o colecție formată din cei mai populari și mai interesanți streameri de poker de pe Twitch. Urmăriți progresul membrilor Echipei Online și intrați în comunitatea Twitch!

Jocuri locale

Ce este un joc local?

Fiecare dintre streamerii noștri din Echipa online va găzdui un turneu săptămânal pentru comunitatea lor, cu o recompensă de 25 $ pe capul lor. Taxele buy-in de turneu vor varia.

Ajungeți la o masă finală cu joc local și veți obține un tichet pentru evenimentul săptămânal Twitch Open!

Iată programului complet al jocurilor locale:

Zi Joc local Oră (GMT) Oră (ET)
Luni "MattStaples" 18:00 13:00
"DWStevie" 13:00 08:00
"Degens" 21:00 16:00
"RSchoonbaert" 23:00 18:00
"BBZ" 14:00 09:00
Marți "HeyMonia" 20:00 15:00
Miercuri "AllinPAV" 02:00 (Joi) 21:00
Joi "LuiMartins" 23:30 17:30
Vineri "PokerStaples" 20:00 15:00
Sâmbătă "Courtiebee" 22:00 17:00
În fiecare duminică "JeffGrossPoker" 22:15 17:15

Găsiți jocurile din fila Turnee în lobby:

Twitch Open

Twitch Open de 11 $ are loc în fiecare sâmbătă la ora 20:00 (GMT) / 15:00 (ET). Intrarea este disponibilă pentru toți jucătorii care urmează sau urmăresc oricare dintre fluxurile noastre Twitch.

Membrii Echipei Online vor lua parte și dacă eliminați pe oricare dintre aceștia, veți câștiga o recompensă de 25 $ în numerar!

Și asta nu e totul! Profesioniștii și ambasadorii noștri vor lua parte la acțiune ocazional, având recompense suplimentare de 25 $.

Twitch Open va fi difuzat în flux continuu săptămânal pe canalul nostru partypokerTV cu gazda HeyMonia!

Twitch Open:

  • În fiecare sâmbătă
  • 20:00 GMT / 15:00 ET
  • 11 $ buy-in
  • Recompense de 25 $ pentru eliminarea membrilor Echipei Online

Schedule edits:

  • Rschoonbaert 20:00 (GMT) / 15:00 ET
  • LuiMartins 22:30 (GMT) / 17:30 ET
  • Egption 22:00 (GMT) / 17:00 ET

Obţineţi până la 40 % cashback

Este necesară doar o singură înscriere. Sunt necesare minim 25 de puncte pe săptămână. Se aplică termenii şi condiţiile.

Transformaţi 1 $ în 1.000.000 $!

Peste 18 ani. Se aplică termenii şi condiţiile