Close


Peste 18 ani. Se aplică termenii şi condiţiile. Jucați responsabil.

Cel mai mare turneu săptămânal!

Prestigiosul partypoker MILLION garantează 1.000.000 $ în bani premiu în fiecare săptămână şi vă puteţi încerca norocul de la numai 2,20 $ sau vă puteţi califica în turneele freeroll zilnice!

Cu Etape ce duc la turnee Ziua 1 de 215 $, vă puteţi alătura turneului la orice etapă doriţi.

Şanse zilnice de a construi stiva…

Există 16 turnee Ziua 1 programate pe tot parcursul săptămânii, toate ducând la Ziua finală de duminică. Consultaţi programul complet aici.

Aveți dreptul la o singură intrare pentru fiecare Zi 1, dar puteți juca în oricâte turnee Ziua 1 doriți. Cea mai mare stivă va fi reportată în finală!

Alegeţi unde doriţi să intraţi în acţiune...

Turneele pe etape au taxe buy-in de 2,20 $ şi 22 $; turneele de calificare reportează stiva în etapa următoare!

Iată calea către gloria partypoker MILLION:

Turnee freeroll zilnice

 

  • Luni - sâmbătă; în fiecare oră; 10:00 GMT / 11:00 CET – 22:00 GMT / 23:00 CET
  • Duminică; în fiecare oră 08:00 GMT / 09:00 CET – 22:00 GMT / 23:00 CET
  • Jucătorii câştigători vor fi înscrişi automat în următorul turneu Etapa 1.

Etapa 1 - 2,20 $

  • Luni - sâmbătă; în fiecare oră; 11:00 GMT / 12:00 CET – 23:00 GMT / 00:00 CET (duminică)
  • Duminică; în fiecare oră 09:00 GMT / 10:00 CET – 23:00 GMT / 00:00 CET
  • Stiva jucătorilor câştigători va fi încărcată automat în următorul turneu Etapa 2.

Etapa 2 - 22 $

  • Zilnic; 13:00 GMT / 14:00 CET, 15:00 GMT / 16:00 CET, 17:00 GMT / 18:00 CET, 18:00 GMT / 19:00 CET, 20:00 GMT / 21:00 CET, 21:00 GMT / 22:00 CET, 22:00 GMT / 23:00 CET, 00:00 GMT / 01:00 CET (duminică)
  • Turnee suplimentare de duminică: 11:00 GMT / 12:00 CET, 14:00 GMT / 15:00 CET, 16:00 GMT / 17:00 CET
  • Stiva jucătorilor câştigători va fi încărcată automat în următorul turneu Ziua 1

partypoker Million Ziua 1 - 215 $

  • Şaisprezece turnee Ziua 1 - Vizualizaţi programul
  • Stiva jucătorilor calificaţi va fi încărcată automat în următoarea finală săptămânală
    (chiar dacă stivele din turneele de duminică, 19:00 GMT / 20:00 CET & 23:00 GMT / 00:00 CET (luni) vor fi încărcate automat în finala săptămânii următoare).

Ziua finală partypoker MILLION (fără buy-in direct)

  • Se desfăşoară în fiecare duminică la 19:00 GMT / 20:00 CET
  • Jucătorii trebuie să se califice prin intermediul unui turneu Ziua 1

Jucaţi acum

Termeni şi condiţii

    Turneu

  • Datele, programul şi structurile evenimentului pot fluctua.
  • Fiecare turneu partypoker MILLION Etapa 1, Etapa 2 şi Ziua este un freezeout. Dacă sunteţi eliminat nu vă veţi putea reînscrie până la următorul turneu Etapa 1, Etapa 2 sau Ziua 1 disponibil.
  • Dacă aţi jucat în orice turneu Etapa 1, Etapa 2 sau Ziua 1, vă puteţi înscrie în orice turneu Etapa 1, Etapa 2 sau Ziua 1 ulterior, indiferent dacă aţi reportat o stivă în următorul nivel.
  • Stivele calificate vor fi încărcate automat în următoarea apariţie disponibilă a nivelului următor. Detalii despre următorul nivel sunt disponibile în lobby-ul jocului în software-ul de poker. Stivele nu pot fi transferate la nicio altă apariţie a nivelului următor.
  • În cazul în care mai multe stive sunt reportate dintr-un turneu Etapa 1, Etapa 2 sau Ziua 1, doar cea mai mare stivă va fi luată în considerare pentru joc și va fi reportată în următorul nivel.
  • Stivele dintr-un turneu Etapa 1, Etapa 2 sau Ziua 1 reportate în nivelul următor care au fost depăşite de o stivă mai mare, acumulate într-un turneu Etapa 1, Etapa 2 sau Ziua 1 ulterior, sunt considerate confiscate, nu au valoare monetară şi nu sunt transferabile.
  • Jucătorii pot depune buy-in direct în orice turneu Etapa 1 și vor primi 10.000 jetoane de început indiferent de momentul în care depun buy-in.
  • Jucătorii pot depune buy-in direct în orice turneu Etapa 2 și vor primi 100,000 jetoane de început indiferent de momentul în care depun buy-in.
  • Jucătorii pot depune buy-in direct în orice turneu Ziua 1 1 și vor primi 1.000.000 jetoane de început indiferent de momentul în care depun buy-in.
  • Stivele din Etapa 2, Ziua 1 şi Ziua finală reportate dintr-un nivel anterior nu sunt transferabile şi vor fi în joc de la începutul nivelului următor.
  • Depunerea directă de buy-in în Ziua finală nu este posibilă.

    Turnee satelit şi freeroll

  • Câştigătorilor freeroll li se va acorda un tichet Etapa 1 de 2,20 $ şi sunt înscrişi automat în următorul nivel Etapa 1 disponibil.
  • Acolo unde sunt disponibile turnee satelit specifice, tichetele de 215 $ vor fi plătite pentru fiecare 215 $ colectaţi în fondul de premiere.
  • Cu excepția cazului în care se prevede altfel; tichetele de 215 $ vor fi disponibile pentru orice turneu MILLION partypoker Ziua 1.
  • În cazul în care turneele satelit oferă tichete de 215 $ pentru un turneu Ziua 1 specific; tichetul trebuie utilizat în Ziua 1 specificată. Tichetele neutilizate vor fi considerate pierdute și nu vor avea nicio valoare monetară sau T$.
  • Toate tichetele satelit câștigate sunt valabile în funcție de datele de expirare. Vă rugăm să verificaţi secţiunea “Tichetele mele” din software-ul de poker pentru detalii exacte privind expirarea tichetelor deținute.

Luând parte la această promoţie, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile promoţionale specifice şi cu Termenii şi condiţiile promoţionale standard.