Close

partypokerTV

Poker non-stop, med all action från partypoker MILLIONS-touren.

Fortsätt till

Träffa Team Online

Vi har samlat ett gäng av världens mest populära och engagerande poker-streamare på Twitch. Följ våra Team Online-medlemmars framsteg och gå med i Twitch-communityn!

Hemmamatcher

Vad är en hemmamatch?

Alla våra Team Online-streamare kommer att stå värd för en veckovis turnering i sin community, med ett $25 pris på sina huvuden. Turnerings-buy-in varierar.

Nå finalbordet i en hemmamatch och du får en biljett till veckans Twitch Open!

Här är det fullständiga spelschemat för hemmamatchen:

Dag Hemmamatch Tid (GMT) Tid (ET)
Måndagar "MattStaples" 18:00 13:00
"DWStevie" 13:00 08:00
"Degens" 21:00 16:00
"RSchoonbaert" 23:00 18:00
"BBZ" 14:00 09:00
Tisdagar "HeyMonia" 20.00 15.00
Onsdagar "AllinPAV" 02.00 (torsdag) 21.00
torsdagar "LuiMartins" 23.30 17.30
Fredagar "PokerStaples" 20.00 15.00
"Egption" 19.00 14.00
Lördagar "Courtiebee" 22.00 17.00
Söndagar "JeffGrossPoker" 22.15 17.15

Hitta matcherna under fliken Turnering i lobbyn:

Twitch Open

$11 Twitch Open hålls varje lördag kl. 20.00 (GMT) / 15.00 (ET). Inträdet är öppet för alla spelare som följer eller tittar på någon av våra Twitch-strömmar.

Team Online-medlemmar kommer att delta och du vinner ett $25 kontantpris om du slår ut någon av dem!

Men det är inte allt! Våra proffs och ambassadörer kommer att delta då och då med ytterligare $25 i priser på sina huvuden.

Twitch Open kommer att strömmas varje vecka på vår partypokerTV-kanal med värden HeyMonia!

Twitch Open:

  • Varje lördag
  • 20.00 GMT / 15.00 ET
  • $11 buy-in
  • $25-priser för att slå ut Team Online-medlemmar

Schemaändringar:

  • Rschoonbaert 20.00 (GMT) / 15.00 ET
  • LuiMartins 22.30 (GMT) / 17.30 ET
  • Egption 22.00 (GMT) / 17.00 ET

Få upp till 40 % cashback

Du behöver bara registrera dig en gång. Minst 25 poäng per vecka behövs. Villkor gäller.

Förvandla $5 till $1 MILJON!

18+ Villkor gäller